+46 700 59 08 39

Rönnebergavägen 11B 241 34 ESLÖV

Vi gör ett besök hos dig och går tillsammans igenom vad duvill ha hjälp med och hur ofta. Du få sedan ett prisförslag och städschema.

HEMSTÄDNING

AnnasStädhjälp AB kan ta hand om det mesta i ditt hem som tex dammsugning,dammtorkning samt fuktmoppning av golv.Vid vårt första möte går vi tillsammans igenom vad du vill ha hjälp med.Du kanske vill att vi undviker vissa rum eller att att vi tar hand om allt,inklusive tvätten och bäddning av sängen. Du bestämmer naturligtvis också hur ofta duvillha vår hjälp.Rent, personligt och tryggtVi tar med oss städprodukter men använder din dammsugare och mopputrustning.Om du vill kan du köpa ett tilläggspaket med moppset av mikrofiber av högsta kvalitet.Då blir städresultat bättre och städningen går dessutom snabbare.I ditt hem försöker vi också minimera användningen av kemikalier och idag användsväldigtlite kemikalier vid hemstädning.

Flyttstädning

Att flytta är ett tidskrävande projekt och i de allra flesta fall ligger inte fokus på städningen.Man vill oftast bara komma bort från det gamla och in det nya boendet.Flyttstädning kräver noggrannhet och framförallt tid för kunna enomföras på rätt sätt.Smidigt och smart med AnnasStädhjälp ABVi tar hand om allt det jobbiga som t ex. ugnen,köksfläkten och fönster.Dessutom hjälper vi dig till en fördelaktig kostnad tack vare RUT-avdraget.Flyttstädning med garantiVårt mål är att både in- och utflyttande ska vara nöjda med våra tjänster.Flyttstädning genomförs därför alltid med vår garanti.Det betyder att vi utan extra kostnad kommer tillbaka och rättar till eventuella fel.

Fönsterputsning

Fönsterputs kräver rått redskap, rått teknih och ibland också en del akrobatik.AnnasStädhjälp AB klarar utan problem höga höjder och stora ytor.Anlita oss gång för gång eller regelbundet enligt en rutin som vi lägger upp tillsammans.Tånk gärna på att vara ute i god tid när du bokar,särskilt under våren då det år högtryck på fönserusnin.Skinande resultat med AnnasStädhjälp ABVid behov och om det år möjligt kan vi använda ultrarent vatten,också kallat för avjoniserat vatten,vid fönsterputsning i privata hem.Genom att vi själva tar bort alla mineraler från vattnet förbåttrar vi slutresultatet.Avsaknaden av mineraler gör att du slipper prickar på dina fönster och tack vare att det avjoniserade vattnet knappt har någon ytspånning blir det inte heller några fula rånder på glasrutorna.

Trädgårdsarbeten

Du bestämmer själv vilken roll AnnasStädhjälp AB har i trädgärdsarbetet.Om du vill kan vi ta hand om det mesta under hela året eller göra punktinsatser under kortare perioder.Framförallt kan vi vara till stor hjälp under de stora trädgärdsmänaderna.Vi kan rensa rabatter, klippa gräset, ansa buskar, räfsa löv eller skotta snö på vintern.AnnasStädhjälp AB har med alla trädgärdsredskap inklusive gräsklippare.När vi är klara i trädgården kan vi också ta med ossträdgårdsavfall som grenar och löv.Vi kan även ta hand om trädgärden när du är på semester, från vattning av uteblommor till gräsklippning, så att det ser ut som någon är hemma när du inte är det.

Storstädning

Några gånger per år kan det behövas SL storstädning!Vårstädning, städning inför examensfester, födelsedagsmiddagar, julstädning eller bara för att det är väldigt härligt att få ett skinande rent hem ibland!Våren och hösten är bra tillfällen för att putsa fönstren och då kan det varabra att passa på att kombinera det med en storstädning.Fönsterputsning ingår i vår storstädning.

Byggstadning

Om du har renoverat förut så vet du hur byggdamm funkar…Det sprider sig överallt, letar in sig i springor och kommer fram som en oinbjuden gäst.Slipp det eviga byggdammet och anlita ett proffs på byggstådning istället.

Kontorsstädning

Vi är ett företag med erfarenhet av kontorsstädning av alla slag i AnnasStädhjälp AB. Våra städavtal utgår alltid från varje kunds individuella behov och önskemål.Vi arbetar hårt för att leverera högkvalitativa tjänster och service i toppklass.Kontorsstädning med abonnemangsavtal är ett förtroendeuppdrag och vi har genomgått utbildning, praktik och har tystnadsplikt.Vårt mål är att förenkla vardagen och förbättra arbetsmiljön för våra kunder. Därför erbjuder vi även kompletterande städtjänster t.ex. blomvård, handdukstvätt och enklare fastighetsskötsel.Det är viktigt att ge ett fräscht och representativt intryck gentemot kunder och partners.Ett rent och fräscht kontor skapar trivsel och höjer förutsättningarna för produktivitet. Annas använder sig av miljövänliga produkter ochstädmetoder och städar noggrant och professionellt, efter era behov och önskemål.Vi lämnar alltid garanti på den städning vi utför hos er som kund.Välkommen med din förfrågan!